ÎNSCRIERI CONCURS „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei”! – Ciclul V-

Stimati studenti,

In cadrul proiectului  “Studentul consiliat-excelent viitor angajat”, ID 138850 se desfasoara Concursul  „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei”.

Dumneavoastra, in calitate de beneficiar al proiectului, daca v-ati prezentat la activitatile de consiliere si orientare profesionala organizate în cadrul proiectului „Studentul consiliat – excelent viitor angajat” si ati  finalizat planul de dezvoltare a carierei,  va puteti înscrie la acest concurs.

Pentru a putea fi înscris în concurs, este necesar sa completati si sa depuneti formularul de înscriere (Anexa 2) ce va fi  însoţit de:

–          Declaraţie pe propria răspundere (Anexa 3), din care să rezulte că documentele care o susţin respectă prevederile Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu completările ulterioare.

–          planul de dezvoltare a carierei, 

–          CV-ul in format europass;

Lucrarea (planul de dezvoltare a carierei), CV-ul, declaraţia, cât şi formularul de înscriere vor fi depuse în format tipărit, datate şi semnate de catre candidat.

Formularele (Anexa 1 si Anexa 2) pot fi solicitate prin mail la adresa aesn.brasov@yahoo.com sau competate direct la sediul A.E.S.N. Brasov la momentul depunerii dosarului de inscriere.

Studentii care au dosarul complet si obtin peste 75 de puncte pentru acesta (din 100 posibile), vor participa in etapa urmatoare la o proba de simulare a unui  interviu de angajare.

Premiul pentru cei 8 castigatori ai concursului este de 2000 lei net pentru fiecare.

Inscrierile la cea de a V-a editie a concursului se pot realiza pana la data de 04.12.2015 (intre orele 10.00 – 16.00)  prin  depunerea cererii,  insotita de documentele  enumerate anterior,  la sediul de implementare a proiectului (A.E.S.N. Brasov, Str. Dr. Victor Babes nr. 36 – in incinta TRICONPREST –  cam. 1.7).

Pentru alte informatii relevante (prezentarea graficului de desfășurare, condițiile de participare la selecție, modalitatea de desfasurare a concursului, modalitatea de selectie a candidatilor etc.)  va invitam sa consultati site-ul www.aesn.ro.

Va asteptam!

Mult succes!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply