PROGRAMAREA CONCURENTILOR CALIFICATI PENTRU ETAPA A III-A A CONCURSULUI „CEL MAI BUN PLAN DE DEZVOLTARE A CARIEREI” – CICLUL V

Invitam studentii Universitatii Transilvania – Brasov  calificati pentru etapa a III-a – Etapa de participare la simularea unui interviu de angajare –  MARTI  15.12.2015 incepand cu ora 14.00 la sediul A.E.S.N. Brasov – Str. Dr. Victor Babes nr. 36, cam. 1.6:

 1. FEKETE FLORIAN ALEXANDRU
 2. RADU ALICE ELANA
 3. PURDEL ALEXANDRA
 4. TAMAS (IORDACHESCU) LACRAMIOARA ILISCA
 5. CAPATINA ALEXANDRA NICOLETA
 6. HARCEAGA IOANA
 7. DUMITRU IULIA
 8. SITOIU ANDREEA
 9. COSTEA IULIA SABINA
 10. VECHIU ANDREEA IONELA
 11. TERCEANU ISABELA MARILENA
 12. TINTEA LARISA GEORGIANA
 13. POPA ALEXANDRA
 14. BUDAI BLANKA
 15. PINTILIE ANDREEA CAMELIA
 16. PEPELEA ELENA IULIANA
 17. CIUNGALAN SIMONA

 

Criterii de evaluare pentru interviul de angajare:

* Criteriul 1 –  modul în care se prezintă canditatul în fața intervievatorului (salută respectos, se prezintă, raspunde politicos la intrebarile gen “spart gheața”, manifestă o atitudine prietenoasa)

* Criteriul 2 –  cunoașterea și relatarea informațiilor despre compania/instituția la care candidatul dorește să se angajeze

* Criteriul 3 –  comunicarea (comunicarea organizată și fluentă demonstrează cunoașterea propriei persoane și adaptabilitate la diverse contexte sociale;  candidatul folosește cuvinte și expresii pozitive, motivante și entuziaste)

* Criteriul 4 – personalitatea candidatului:

a) hotărâre, determinare (demonstrează prin conduita dacă vrea să muncească, se remarcă prin optimism, dorință de a lucra și insistență)

b) potențial (talent, abilități, cunoștințe care pot fi dezvoltate în timp)

c) stabilitate  (se analizează insistenta, motivația și felul în care comunică candidatul și arată dacă candidatul dorește să muncească pe termen lung)

* Criteriul 5 – încadrarea în timp (timp maxim 20 min).

 

Mult succes!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply