PROGRAMAREA CONCURENTILOR CALIFICATI PENTRU ETAPA A III-A A CONCURSULUI „CEL MAI BUN PLAN DE DEZVOLTARE A CARIEREI” – CICLUL II

Invitam concurentii Universitatii Transilvania – Brasov   – calificati pentru etapa a III – a – Etapa de participare la simularea unui interviu de angajare –  LUNI 16.02.2015 incepand cu ora 16.00 la sediul A.E.S.N. Brasov – Str. Dr. Victor Babes nr. 36, cam. 1.10.

Estimam ca, fiecare interviu va dura aproximativ 20 minute:

 1. BALACIU BIANCA
 2. BOROSZ IONELA MONALISA
 3. CERGHIT SILVIU COSMIN
 4. CIOBANU CRISTINA IONELA
 5. DOROBAT CRISTINA ANDREEA
 6. GARCEA (PETRE) ALINA BIANCA
 7. LAPUSAN OANA CRISTINA
 8. MARACINEANU VERONICA
 9. ONEA CATALINA
 10. RONEA DENISA GEORGIANA
 11. TUDORACHE (MACHEDON) VIORICA
 12. TUTOS (CEAPA) MIHAELA DANIELA

 

Criterii de evaluare pentru interviul de angajare:

* Criteriul 1 –  modul în care se prezintă canditatul în fața intervievatorului (salută respectos, se prezintă, raspunde politicos la intrebarile gen “spart gheața”, manifestă o atitudine prietenoasa)

* Criteriul 2 –  cunoașterea și relatarea informațiilor despre compania/ instituția la care  candidatul dorește să se angajeze

* Criteriul 3 –  comunicarea (comunicarea organizată și fluentă demonstrează cunoașterea propriei persoane și adaptabilitate la diverse contexte sociale;  candidatul folosește cuvinte și expresii pozitive, motivante și entuziaste)

* Criteriul 4 – personalitatea candidatului:

a) hotărâre, determinare (demonstrează prin conduita dacă vrea să muncească, se remarcă prin optimism, dorință de a lucra și insistență)

b) potențial (talent, abilități, cunoștințe care pot fi dezvoltate în timp)

c) stabilitate  (se analizează insistenta, motivația și felul în care comunică candidatul și arată dacă candidatul dorește să muncească pe termen lung)

* Criteriul 5 – încadrarea în timp (timp maxim 20 min).

 

Mult succes!!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply