COMUNICAT DE PRESA – Noiembrie 2014

Premii in proiectul european “Studentul consiliat – excelent viitor angajat”- proiect co-finantat din Fondul Social European 2007-2013

In cadrul proiectului, Asociatia pentru Egalitate de Sanse si Nediscriminare (AESN Brasov), organizeaza concursul „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei”. Se pot in scrie  studenții din grupul tinta al proiectului care s-au prezentat la toate activitățile de consiliere și care au finalizat planul de dezvoltare a  carierei.

Vor fi premiați 40 de studenți dintre cei 1020 studenți care vor fi consiliati pana la finalul proiectului, fiecare urmand sa primeasca cate un premiu în valoarea netă de 2000 de lei.

Concursul se desfășoară ciclic, respective 5 cicluri.

Asociatia pentru Egalitate de Sanse si Nediscriminare (AESN Brasov) a finalizat luna aceasta primul ciclu al concursului „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei”. Astfel, au fost desemnati opt castigatori, fiecare urmand sa primeasca cate un premiu în valoarea netă de 2000 de lei.

Proiectul european, destinat studentilor din centrul universitar Brasov, va continua cu activitatile de consiliere si orientare profesionala, stagii de practica intensiva internationala, concurs cu premii , etc.

In perioada 7 decembrie -14 decembrie 2014 se va derula  cel de-al doilea stagiu de practică intensiva internationala, in Italia,  la partenerii din consorțiul INFOR. Pentru acest stagiu, AESN Brasov a selectat 5 studenti, din randul celor care s-au inscris la probele de selectie. Stagiul international cuprinde 4 zile de activitate de practică profesională și 2 zile de consiliere antreprenorială.

Studentii sunt asteptati sa se inscrie la noi sesiuni de consiliere in cadrul acestui proiect, dupa finalizarea carora vor avea posibilitatea sa participe la un nou ciclu de concurs “Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei”, dotat in total cu 40 premii in valoare neta de 2000 lei/castigator. De asemenea, studentii se pot inscrie, in continuare, la probele de selectie pentru a participa la urmatoarele 3 stagii de practica intensiva internationala, care se va desfasura la Torino, in Italia.

Persoană de contact (Relatii presă):

Diana Ioana Albu – Expert diseminare – în cadrul proiectului “Studentul consiliat – excelent viitor angajat”, ID 138850, Partener 5 – A.E.S.N. Brasov

Contact: aesn.brasov@yahoo.com

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-urile

www.studentexcelent.ro

www.aesn.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply