Comunicat de presa – APRILIE 2015

Comunicat de presa

“Studentul consiliat – excelent viitor angajat”, ID 138850

O sansa in plus au studentii din grupul tinta al proiectului, care au finalizat  activitățile de consiliere si orientare in cariera, deoarece Asociatia pentru Egalitate de Sanse si Nediscriminare Brasov, in calitate de partener, organizeaza cea de-a treia runda  a Concursului “Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei”, dotat cu 8 premii a cate 2000 lei  fiecare.

Pentru inscrierea in acest concurs, studentii vor depune, pana in data de 20/04/2015, Formularul de înscriere (Anexa 2), ce va fi  însoţit de: Declaraţie pe propria răspundere (Anexa 3), din care să rezulte că documentele care o susţin respectă prevederile Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu completările ulterioare, Planul de dezvoltare a carierei si  CV-ul in format europass.

Lucrarea (Planul de dezvoltare a carierei), CV-ul, declaraţia, cât şi formularul de înscriere vor fi depuse în format tipărit, datate şi semnate de catre candidat. Formularele (Anexa 1 si Anexa 2) pot fi solicitate prin mail la adresa: aesn.brasov@yahoo.com sau completate direct la sediul A.E.S.N. Brasov in momentul depunerii dosarului de inscriere.

Studentii care au dosarul complet si care, in urma evaluarii, obtin peste 75 de puncte (din 100 posibile), vor participa, in etapa urmatoare, la o proba de simulare a unui  interviu de angajare.Concursul vizează promovarea celor mai bine fundamentate planuri de dezvoltare a carierei și va fi organizat în baza regulamentului de concurs.

Proiectului European, „Studentul consiliat – excelent viitor angajat”, ID 138850, co-finanțat prin F.S.E 2007-2013, este implementat de Asociația pentru Egaliate de Sanse si Nediscriminare Brasov, in calitate de partener cu Asociatia Excelență în Educație și Formare Continuă – Lider de parteneriat si ceilalti parteneri: Universitatea Aurel Vlaicu – Arad, Universitatea Lucian Blaga – Sibiu, Universitatea Valahia- Targoviste, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, C.S.O.S.R.-Bucuresti, Elsaco Business Software SRL și INFOR Italia (partener transnațional).

Proiectul “Studentul consiliat – excelent viitor angajat are ca obiectiv general creșterea șanselor de inserție pe piața muncii a 5100 de absolvenți din învățământul superior, aflați în tranziție de la școală la locul de muncă, propunându-și,  totodată,  furnizarea de servicii de consiliere și orientare profesională de calitate superioară prin valorificarea rezultatelor învățării.

Asociatia pentru Egalitate de Sanse si Nediscriminare Brasov, in calitate de partener, contribuie la realizarea acestui obiectiv prin implementarea activitatilor specifice proiectului, activitati la care participa un numar de 1020 studenti  dincadrul Universitatii Transilvania Brasov si din cadrul Academiei Fortelor Aeriene “Henri Coanda “Brasov.

Invitam si alti studenti, din cadrul Universitatii Transilvania Brasov si din cadrul   Academiei Fortelor Aeriene “Henri Coanda “Brasov,  sa participe la activitatile proiectului, care continua, pana la finele lunii septembrie 2015,  cu noi sesiuni de consiliere si orientare in cariera, stagii de practică intensiva internationala dedicate studenţilor consiliaţi din grupul ţintă al proiectului şi noi cicluri ale concursului cu premii „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei”. Pentru mai multe informații privind  documentele necesare inscrierii in grupul tinta al proiectului sau cele aferente participarii la activitatile proiectului, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0773/957466, persoana de contact : Albu Diana Ioana.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!