Au inceput sesiunile de consiliere pentru studentii brasoveni inscrisi in proiectul “Studentul consiliat – excelent viitor angajat” – ID 138850

28 august 2014 – 41 de studenti dintre cei 145 de studenti brasoveni, inscrisi, pana in prezent, in proiectul european “Studentul consiliat – excelent viitor angajat“,- ID 138850, au fost deja consiliati. Pana in luna septembrie 2015, Asociatia pentru Egalitate de Sanse si Nediscriminare Brasov va consilia un numar de 1020 studenti din cadrul Universitatii Transilvania Brasov si Academiei Fortelor Aeriene “Henri Coanda”.

Pe parcursul derularii proiectului, studentii vor beneficia de sesiuni de consiliere individuala si de grup pentru a-si mari sansele privind gasirea un loc de munca, in concordanta cu propriile dorinte, talente si obiective. Proiectul isi propune sa contribuie la dezvoltarea capacitatilor studentilor de a decide si de a actiona adecvat in legatura cu propria cariera, in scopul armonizarii obiectivelor individuale cu cerintele pietei.

Sesiunile de consiliere se vor finaliza cu planuri de cariera pe baza carora studentii vor participa la un concurs dotat cu premii.

Sedintele de consiliere sunt realizate de cadre didactice universitae, specialisti in domeniu (conf. univ. dr. Toader Palasan – decanul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, lect. univ. dr. Mihaela Voinea, prodecanul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, lect. univ. dr. Camelia Truta, de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei si lect. univ. dr. GURANDA Mihaela Guranda, de la Academia Fortelor Aeriene “Henri Coanda”), specialisti care ii ajuta pe tineri sa ia cele mai bune decizii in legatura cu propria lor cariera.

Proiectul este implementat in parteneriat de catre Asociatia „Excelenta in Educatie si Formare Continua” (lider de parteneriat), Universitatea “Aurel Vlaicu”, Arad; Universitatea “Lucian Blaga”, Sibiu; Universitatea “Valahia” din Targoviste; Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, I. L. Caragiale Bucuresti; Asociatia pentru Egalitate de Sanse si Nediscriminare Brasov – AESN Brasov; Centrul Suport pentru Organizatii Studentesti Romania; SC Elsaco Business Software SRL; Infor Consorzio Interaziendale per la Formazione (partener transnational – Italia).

Proiectul “Studentul consiliat – excelent viitor angajat” este finantat din Fondul Social European, prin Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Va asteptam sa va inscrieti la sediul biroului proiectului – AESN Brasov , str. Victor Babes , Cam. 1.7. Pentru detalii contactati-ne: .e-mail: aesn.brasov@yahoo.com ; pagina de Facebook AESN Brasov – “Studentul consiliat – excelent viitor angajat

Persoană de contact (presă):

Diana Albu – Expert diseminare în cadrul proiectului “Studentul consiliat – excelent viitor angajat”, ID 138850 A.E.S.N. Brasov

Contact: aesn.brasov@yahoo.com

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.studentexcelent.ro

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply